klikme
Home - Aanbieders - Interieurvannu.be
1 tot 104 van 2591 Volgende
Wandmeubel Kasos
€ 1,599.00
http://www.interieurvannu.be/media/catalog/product/3/4/347205.jpg
Woonkamer
Deze mooie combinatie uit de serie "Greece" bestaat uit de volgende elementen:- 1 vitrinekast met zwart glas.- 1 vitrinekast met getint glazen deur- 1 wandkast met bovenkasten, allen met zwart glazen deuren- 1 tv-meubel - 1 wandbord De afmetingen van de totale set zijn: 360 x 182,5 x 55.Alle deuren zijn voorzien van een aanslagdemping, zodat uw kasten beschermd blijven. Door omkeerbare deuren en losse elementen is de opstelling naar eigen voorkeur te combineren.De set van hoogwaardig MDF is verkrijgbaar in een zwart of de combinatie wit/zwart wat uw interieur een strakke, moderne uitstraling geeft.
Interieurvannu.be
Design hanglamp 'Gala'
€ 144.00
http://www.interieurvannu.be/media/catalog/product/g/a/gala_2.jpg
Verlichting
Design hanglamp 'Gala' is in twee maten verkrijgbaar. De heldere kleur die van deze hanglamp af komt geeft een rustige en vredige sfeer. Perfect voor uw modern ingerichte eetkamer.Lichtbron: 6 x G9 max. 25W Halogen
Interieurvannu.be
Design hanglamp 'Ghost'
€ 289.00
http://www.interieurvannu.be/media/catalog/product/g/h/ghost_1.jpg
Verlichting
Wanneer u design hanglamp 'Ghost' uitschakelt zal deze zich verschuilen achter een strak kunststof omhulsel. Wanneer u de schakelaar weer indrukt zal er een elegante en exclusieve hanglamp tevoorschijn komen. Hanglamp met veel sfeer. Lichtbron: 5x E14 max. 40 Watt
Interieurvannu.be
Design hanglamp 'Glow'
€ 109.00
http://www.interieurvannu.be/media/catalog/product/h/a/hanglamp_glow_3.jpg
Verlichting
Design hanglamp 'Glow' is in twee maten verkrijgbaar. Ook hierbij kunt u kiezen tussen twee kleuren. Elegante hanglamp die een praktisch en comfortabel licht af geeft.Lichtbron: 1x E27 max. 60W
Interieurvannu.be
Design hanglamp 'Hydra'
€ 139.00
http://www.interieurvannu.be/media/catalog/product/h/y/hydra.jpg
Verlichting
Een chromen hangsysteem is de basis voor deze schitterende hanglamp. Slierten met gebonden chromen schijven hangen aan dit chromen hangsysteem en verzorgen een rustige, warme sfeer. Lichtbron: E27 max. 40W
Interieurvannu.be
Garderobekast Sammy 4-Deurs
€ 669.00
http://www.interieurvannu.be/media/catalog/product/g/a/garderobekast_sammy_grijs_4d.jpg
Slaapkamer
De garderobekast Sammy is een stabiele basis om allerlei kledingstukken en andere spullen in op te bergen. Deze garderobekast is uitgevoerd in de kleuren hoogglans wit en hoogglans antraciet., met een spiegel deur aan de buitenkanten. Hierdoor wordt een outfit samenstellen wel erg gemakkelijk! Deze garderobekast is ook verkrijgbaat in een kleiner formaat met 3 deuren. Daarnaast past de garderobekast perfect bij een slaapkamer waar andere meubels van de slaapkamer-serie Sammy staan.
Interieurvannu.be
Bed Sammy
€ 299.00
http://www.interieurvannu.be/media/catalog/product/s/a/sammy_bed_grijs.jpg
Slaapkamer
Het bed Sammy is een modern bed verkrijgbaar in de kleuren hoogglans wit of hoogglans antraciet en in verschillende breedte maten. De hoogte van bed exclusief hoofdwand is 40 cm.Tevens kunt u optioneel kiezen voor zij-hoofdborden waar nachtkastjes aan bevestigd zijn. Daarnaast past het bed perfect bij de andere producten uit de slaapkamer-serie Sammy.
Interieurvannu.be
Nachtkast Sammy
€ 99.00
http://www.interieurvannu.be/media/catalog/product/n/a/nachtkast_sammy_wit.jpg
Slaapkamer
De nachtkast Sammy is een moderne nachtkast verkrijgbaar in de kleuren hoogglans wit of hoogglans antraciet. Tevens past de nachtkast perfect bij de andere producten uit de slaapkamer-serie Sammy.
Interieurvannu.be
Ladekast Sammy I
€ 289.00
http://www.interieurvannu.be/media/catalog/product/l/a/ladekast_sammy_wit_i.jpg
Slaapkamer
De ladekast Sammy is verkrijgbaar in de kleuren hoogglans wit of hoogglans antraciet. De kast is ideaal te gebruiken voor het opbergen van bijvoorbeeld sokken en ondergoed. Daarnaast past de ladekast perfect bij de andere producten uit de slaapkamer-serie Sammy.
Interieurvannu.be
Ladekast Sammy II
€ 299.00
http://www.interieurvannu.be/media/catalog/product/s/a/sammy_ladekast_grijs_ii.jpg
Slaapkamer
De ladekast Sammy II is verkrijgbaar in de kleuren hoogglans wit of hoogglans antraciet. De kast is ideaal te gebruiken voor het opbergen van bijvoorbeeld sokken en ondergoed. Daarnaast past de ladekast perfect bij de andere producten uit de slaapkamer-serie Sammy.
Interieurvannu.be
Garderobekast Skittle
€ 399.00
http://www.interieurvannu.be/media/catalog/product/g/a/garderobekast_skittle.jpg
Kinderkamer
De garderobekast Skittle met twee deuren is erg geschikt voor in een kinderkamer. Achter de deuren schuilen verschillende opbergplanken waar allerlei kledingstukken opgeborgen kunnen worden. Daarnaast is een apart hanggedeelte, waar ruimte is om kledingstukken netjes aan een hangertje op te hangen. De kindergarderobekast Skittle past perfect bij de andere kinderkamer meubels uit de serie Skittle.
Interieurvannu.be
Bed Skittle
€ 179.00
http://www.interieurvannu.be/media/catalog/product/b/e/bed_skittle_1.jpg
Kinderkamer
Het bed Skittle is het ideale kinderbed voor een meisjes kamer. De hoogte van het bed exclusief hoofdbord is 35 cm. Het bed Skittle past perfect bij de andere kinderkamer meubels uit de serie Skittle.
Interieurvannu.be
Nachtkast Skittle
€ 69.00
http://www.interieurvannu.be/media/catalog/product/n/a/nachtkast_skittle.jpg
Kinderkamer
Kindernachtkastje Skittle is het perfecte nachtkastje om naast een kinderbed te plaatsen. Het nachtkastje wordt geleverd inclusief een lade waar het katje Hello Kitty op staat afgebeeld. Het nachtkastje Skittle past perfect bij de andere kinderkamer meubels uit de serie Skittle.
Interieurvannu.be
Ladekast Skittle
€ 259.00
http://www.interieurvannu.be/media/catalog/product/l/a/ladekast_skittle.jpg
Kinderkamer
Kinderladekastje Skittle is het perfecte kastje voor op een kinderkamer. De kast is ideaal voor het opbergen van kleding, sokken en ondergoed. Het ladekastje Skittle past perfect bij de andere kinderkamer meubels uit de serie Skittle.
Interieurvannu.be
Bureau Lake
€ 349.00
http://www.interieurvannu.be/media/catalog/product/b/u/bureau_lake3.jpg
Tafels
Dit robuuste bureau straalt door haar eenvoud en warme kleur. Het bureau is uitgevoerd in massief Sheesham hout. Tevens is het ladeblok zoals afgebeeld ook verkrijgbaar: Ladeblok Lake.
Interieurvannu.be
Ladeblok Lake
€ 229.00
http://www.interieurvannu.be/media/catalog/product/l/a/ladeblok_lake3.jpg
Kantoor
Het ladeblok is functioneel door haar 3 laden en biedt hierdoor voldoende opbergruimte. Het ladeblok is uitgevoerd in massief Sheesham hout. Tevens is het bureau zoals afgebeeld ook verkrijgbaar: Bureau Lake.
Interieurvannu.be
Prullenbak Osna
€ 69.00
http://www.interieurvannu.be/media/catalog/product/p/r/prullenbak_osna1_xl.jpg
Accessoires
Deze functionele prullenbak is een moderne toevoeging voor bijvoorbeeld in uw keuken of kantoor. De inhoud van de prullenbak is 40 liter. Tevens is de prullenbak ook verkrijgbaar in kleiner formaat; Prullenbak Osna XS.
Interieurvannu.be
Design TV-meubel Nikky
€ 329.00
http://www.interieurvannu.be/media/catalog/product/1/4/14sh3312_kopie.jpg
Woonkamer
Design TV-meubel Nikky is volgens eenvoudige lijnen ontworpen en zal perfect passen in uw modern ingerichte kamer. De strakke lijnen komen goed tot recht door de 3 kleuren waarin het dressoir beschikbaar is. Turquoise, rood en wit. Een deur en twee lades verzorgen de opbergruimte.
Interieurvannu.be
Matras Passion
€ 190.00
http://www.interieurvannu.be/media/catalog/product/p/a/passion_matras.jpg
Slaapkamer
Budget matras 7 zone Pocket 340 SG Polyether comfort schuim matrasKern:- Kern van 7 zone pocketveren- 340 pocketveren per m2- 7 slags pocketveren 2,0 mm, ton vormig individueel verpakt- In het midden verlijmd zodat ze afzonderlijk van elkaar bewegen- Aan beide zijde afgedekt met polyether SG35 comfort schuim van 5 cm dikte- 3 zijde afritsbare hoes, die tevens wasbaar is op 30 graden- Totale dikte van het matras is 26 cmKenmerken:- Stabiele ligging, met comfort en souplesse- Hardheid: Medium - Stevig- Doordat de veren apart zijn verpakt een goed ligcomfort en souplesse- Anti - allergisch- Aan beide zijde te gebruiken keerbaar- Goed te gebruiken op boxspring en verstelbare lattenbodem- Milieuvriendelijk en CFK vrij geproduceerd product- Turks fabricaat- Polyethermatrassen zijn licht van gewicht hierdoor ideaal als matras voor caravan of boot, maar ook zeer geschikt voor dagelijks gebruikEen pocketveren matras biedt optimale ondersteuning.Doordat de tonvormige pocketveren individueel in losse zakjes zijn verpakt en in het midden met elkaar verlijmd, kunnen deze onafhankelijk van elkaar bewegen. Hierdoor kan elke pocketveer zich individueel en dus optimaal aanpassen aan het lichaam.De algemene regel geldt: hoe meer veren per m2, hoe beter de ondersteuning is.Een pocketvering matras heeft als voordeel dat het transpiratievocht snel en efficiŽnt wordt afgevoerd. Ook blijft het matras in de zomer lekker koel door de goede luchtcirculatie.De pocketvering matrassen zijn voorzien van verschillende comfort zones voor de optimale ondersteuning van het lichaam.De toplagen zijn van polyether SG 35 comforf schuim. Hoe hoger het SG hoe langer de levensduur.
Interieurvannu.be
Wandmeubel Patmos
€ 1,480.00
http://www.interieurvannu.be/media/catalog/product/3/4/347206.jpg
Woonkamer
Deze mooie combinatie bestaat uit de volgende onderdelen:- 1 wandkast met dichte deur- 1 vitrinekast met getint glazen deur- 1 wandkast met bovenkasten, allen dichte deur- 1 tv-meubel - 1 wandbord De afmetingen van de totale set zijn: 360 x 182,5 x 55.Alle deuren zijn voorzien van een aanslagdemping, zodat uw kasten beschermd blijven. Tevens zijn de deuren omkeerbaar zodat u zelf kunt beslissen hoe u de set bevestigd.De set uit de Greece serie is gemaakt van hoogwaardig MDF uitgevoerd in een witte kleur waardoor u het uw interieur een strak en moderne uitstraling geeft.
Interieurvannu.be
Design lectuurbak Bonsa hoogglans zwart
€ 49.00
http://www.interieurvannu.be/media/catalog/product/l/e/lectuurbak-bonsa-hoogglans-zwart.jpg
Accessoires
Ideaal voor het opbergen van al uw tijdschriften, kranten en ander lectuur.
Interieurvannu.be
Ligstoel Bling zwart
€ 299.00
http://www.interieurvannu.be/media/catalog/product/l/i/ligstoel-bling-zwart.jpg
Zitten
Deze ligstoel ofwel chaise long nodigt u uit om echt te relaxen. De stoel is voorzien van een zwarte lederlook stof en is 175 cm in de lengte.
Interieurvannu.be
Ligstoel Bling wit
€ 299.00
http://www.interieurvannu.be/media/catalog/product/l/i/ligstoel-bling-wit.jpg
Zitten
Deze ligstoel ofwel chaise long nodigt u uit om echt te relaxen. De stoel is voorzien van een witte lederlook stof en is 175 cm in de lengte.
Interieurvannu.be
Salontafel Push rechthoek
€ 349.00
http://www.interieurvannu.be/media/catalog/product/s/a/salontafel-push.jpg
Tafels
Hoogglans wit gelakte salontafel met draaifunctie.
Interieurvannu.be
Eettafel Ellis
€ 139.00
http://www.interieurvannu.be/media/catalog/product/e/e/eettafel-ellis-120-bruin.jpg
Tafels
De eettafel heeft een modern design, waardoor de tafel perfect past bij een strak interieur. Deze eettafel heeft zijn moderne uitstraling te danken aan het strakke design van het tafelblad en de tafelpoten. Combineer de eetkamertafel met gekleurde stoelen voor een fleurig geheel, door te kiezen voor strakke eetkamerstoelen kan de moderne uitstraling juist benadrukt worden. De tafel is verkrijgbaar in twee kleuren en twee lengtematen.
Interieurvannu.be
Design bartafel 'Block'
€ 299.00
http://www.interieurvannu.be/media/catalog/product/n/e/neu-bartisch--tresen-lock--holz--hochglanz-wei--mit-fuablage--130x60x105cm.jpg
Tafels
<p>Bartafel Block is een moderne hoogglans bartafel met een voetsteun van chroom. De bartafel bied ruitme voor 4 barkrukken.</p>
Interieurvannu.be
2-persoons ligbed Yavi
€ 449.00
http://www.interieurvannu.be/media/catalog/product/l/i/ligstoel-yavi.jpg
Tuin
<p>Deze ligstoel Yavi gemaakt van polyrattan in het zwart nodigt u uit om heerlijk te relaxen. <br />Deze ligstoel is voorzien van een aluminium frame. De ligstoel wordt geleverd met een zitkussen in het grijs<br /></p><p>Afmetingen:<br /><br />Lengte: 190 cm<br />Breedte: 115 cm<br />Hoogte: 60 cm</p><p>Materiaal: polyrattan kunststof rotan, aluminium<br /></p><p>Levering: nieuw in doos met 1 jaar garantie<br /></p>
Interieurvannu.be
Design hanglamp 'Livia'
€ 49.00
http://www.interieurvannu.be/media/catalog/product/l/i/livia_1.jpg
Verlichting
Design hanglamp 'Livia' beschikt over een artistieke bekleding met swingende lijnen. Vrolijkheid straalt van deze hanglamp af.Lichtbron: 1 x E27 max. 40W
Interieurvannu.be
Schoenenkast Casablanca L
€ 689.00
http://www.interieurvannu.be/media/catalog/product/s/c/schoenkast_casablanca.jpg
Hal
De schoenenkast Casablanca zal de blikvanger van uw gang zijn, maar ook in andere kamers, zoals de slaapkamer, zal de schoenenkast mooi tot zijn recht komen door zijn landelijke uitstraling. Combineer deze schoenenkast met de andere producten uit onze lijn Casablanca voor een compleet interieur.
Interieurvannu.be
Kledingkast Casablanca S
€ 809.00
http://www.interieurvannu.be/media/catalog/product/k/l/kledingkast_casablanca.jpg
Slaapkamer
De kledingkast Casablanca biedt voldoende ruimte voor uw kleding. Achter de deur treft u een plank met roede en twee ligplanken, kortom voldoende mogelijkheid voor uw kleding. Onder de deur treft u twee laden. Combineer deze kledingkast met de andere producten uit onze lijn Casablanca voor een compleet interieur.
Interieurvannu.be
Kledingkast Casablanca L
€ 979.00
http://www.interieurvannu.be/media/catalog/product/k/l/kledingkast_casablanca_xl_.jpg
Slaapkamer
De kledingkast Casablanca L biedt volop ruimte voor uw kleding. Achter de deur treft u een plank met twee roedes en twee ligplanken, kortom voldoende mogelijkheid voor uw kleding. Onder de deur treft u vier laden. Combineer deze kledingkast met de andere producten uit onze lijn Casablanca voor een compleet interieur.
Interieurvannu.be
Kapstok Casablanca met spiegel
€ 339.00
http://www.interieurvannu.be/media/catalog/product/k/a/kapstok_met_spiegel_casablanca.jpg
Hal
De kapstok Casablanca is voorzien van een spiegel in het midden met aan weerszijden twee grote en een kleine kapstokhaak. Combineer deze prachtige kapstok met de andere producten uit onze lijn Casablanca voor een compleet interieur.
Interieurvannu.be
Halbank Casablanca
€ 465.00
http://www.interieurvannu.be/media/catalog/product/h/a/halbank_casablanca.jpg
Hal
De halbank Casablanca zal prachtig onder uw kapstok staan, maar ook in andere kamers, zoals de slaapkamer, zal de bank mooi tot zijn recht komen door zijn landelijke uitstraling. Combineer deze halbank met de andere producten uit onze lijn Casablanca voor een compleet interieur.
Interieurvannu.be
Schoenenkast Casablanca S
€ 489.00
http://www.interieurvannu.be/media/catalog/product/s/c/schoenenkast_casablanca_s.jpg
Hal
De schoenenkast Casablanca zal de blikvanger van uw gang zijn, maar ook in andere kamers, zoals de slaapkamer, zal de schoenenkast mooi tot zijn recht komen door zijn landelijke uitstraling. Combineer deze schoenenkast met de andere producten uit onze lijn Casablanca voor een compleet interieur.
Interieurvannu.be
Salontafel Boomstam
€ 339.00
http://www.interieurvannu.be/media/catalog/product/s/a/salontafel_boomstam_.jpeg
Tafels
Deze aparte salontafel is met veel verschillende stijlen te combineren. De salontafel is gemaakt van massief onbehandeld hout. Doordat de tafel handgemaakt is en van een natuurlijk product, kan de tafel qua kleur afwijken van de foto's. De tafel kan oneffenheden hebben.
Interieurvannu.be
Vitrinekast Lucy
€ 659.00
http://www.interieurvannu.be/media/catalog/product/v/i/vitrinekast_lucy_ii_.jpg
Kasten
De vitrinekast Lucy biedt voldoende ruimte om allerlei spullen uit het zicht op te bergen en om de mooiste eigendommen juist uit te stallen achter de glazen deuren. Van achter de glazen deur is jouw bijzondere wijncollectie of verzameling van speciale beeldjes duidelijk zichtbaar en altijd aanwezig in de woonkamer of eetkamer. De kast is zowel met als zonder LED-verlichting te bestellen en leverbaar in 2 kleuren. Combineer deze vitrinekast met de overige meubels uit de Lucy serie voor een mooi en warm geheel in uw woning.
Interieurvannu.be
Hoge kast Lucy
€ 529.00
http://www.interieurvannu.be/media/catalog/product/h/o/hoge_kast_lucy_51.jpg
Kasten
De kast Lucykomt door zijn look in meerder interieur stijlen tot zijn recht. De kast is vervaardigd uit hoogwaardig MDF en verkrijgbaar in 2 uitvoeringen, donker eiken en vergrijst eiken. De kast is uitermate geschikt om allerlei persoonlijke eigendommen uit het zicht op te ruimen. Combineer de kast Lucy met de overige meubels uit de Lucy collectie.
Interieurvannu.be
salontafel makassar cubo
€ 199.00
http://www.interieurvannu.be/media/catalog/product/s/a/salontafel_makassar_cubo.jpeg
Tafels
Deze simpele maar toch stijlvolle salontafel makassar cubo gemaakt van massief sheesam hout is een echte aanwinst voor uw woonkamer.
Interieurvannu.be
Salontafel makassar block
€ 259.00
http://www.interieurvannu.be/media/catalog/product/s/a/salontafel_makassar_block.jpeg
Tafels
De salontafel Makassar Block heeft een vrij eenvoudig design maar strak design. De salontafel is gemaakt van massief sheesam hout.
Interieurvannu.be
Salontafel makassar earth
€ 449.00
http://www.interieurvannu.be/media/catalog/product/s/a/salontafel_makassar_earth_2.jpeg
Tafels
De salontafel makassar Earth heeft een vrij eenvoudig design maar strak design. De salontafel heeft massief sheesam tafelblad en een onderstel van metaal.
Interieurvannu.be
Salontafel Makassar bottle
€ 429.00
http://www.interieurvannu.be/media/catalog/product/s/a/salontafel_makassar_bottle.jpeg
Tafels
De salontafel Makassar Bottle is gemaakt van massief sheesam hout. Deze tafel is uniek doordat deze handgemaakt is. De salontafel kan hierdoor oneffenheden hebben.Deze salontafel heeft naast een robuuste uitstraling voldoende opbergruimte. Onder het tafelblad is namelijk genoeg plaats om allerlei spullen op ruimen, zoals afstandsbedieningen, tijdschriften of onderzetters voor de kopjes en frisglazen. De tafel heeft zelfs een uitsparing waar u al uw flessen kan opbergen.
Interieurvannu.be
Wandmeubel Laze
€ 499.00
http://www.interieurvannu.be/media/catalog/product/w/a/wandmeubel_laze_grijs_zwart.png
Woonkamer
Met het wandmeubel Laze kom je nooit meer ruimte te kort om jouw spullen en eigendommen op te bergen. Dit wandmeubel is namelijk voorzien van twee deuren en een klepkast, waarin je al jouw spullen georganiseerd op kunt bergen. Het meubel in zwart uitgevoerd heeft een grijs binnenwerk. Let op: alleen de fronten van deze kast zijn in hoogglans. Afmetingen binnenruimte:Breedte: 120 cmHoogte: 77 cmDiepte: 35 cm
Interieurvannu.be
Salontafel Regenboog
€ 79.00
http://www.interieurvannu.be/media/catalog/product/s/a/salontafel_regenboog.jpg
Tafels
Deze salontafel brengt een vrolijke sfeer in uw woonkamer. De salontafel heeft een glazen blad met regenboog design en een metalen onderstel.
Interieurvannu.be
Salontafel new york
€ 79.00
http://www.interieurvannu.be/media/catalog/product/s/a/salontafel_new_york.png
Tafels
Deze fantastische salontafel new york is een echte eye-catcher voor in uw woonkamer.
Interieurvannu.be
Salontafel comic
€ 79.00
http://www.interieurvannu.be/media/catalog/product/s/a/salontafel_comic.png
Tafels
Deze salontafel is een echte eye catcher voor in uw woonkamer
Interieurvannu.be
Vitrinekast Lucy small
€ 579.00
http://www.interieurvannu.be/media/catalog/product/v/i/vitrinekast_lucy_3_.jpg
Kasten
In de vitrinekast Lucy small is voldoende ruimte om het mooiste servies uit te lichten in de eetkamer. Dit lukt nog beter als u voor de optionele LED-verlichting kiest. Achter de glazen deuren komt het servies namelijk goed tot zijn recht, zonder dat deze achter gesloten kastdeuren verstopt worden. De kast beschikt tevens over een brede lade waarin u spullen ook goed uit het zicht kunt opbergen. Deze vitrinekast is gemaakt van hoogwaardig MDF en verkrijgbaar in donker eiken of vergrijst eiken. Hierdoor past de kast bij meerdere interieur stijlen. Combineer deze vitrinekast met de overige meubels uit de Lucy serie voor een mooi geheel.
Interieurvannu.be
TV-meubel Lucy
€ 399.00
http://www.interieurvannu.be/media/catalog/product/t/v/tv-meubel_lucy_51.jpg
Woonkamer
Het tv-meubel Lucy heeft een vrij eenvoudig ontwerp waardoor het meubel goed past bij vrijwel iedere interieur stijl. Dit televisiemeubel is gemaakt van hoogwaardig MDF. Doordat het meubel verkrijgbaar is in eiken of vergrijst eiken kun je alle kanten op met dit meubel. Plaats leuke accessoires op het tv-meubel om jouw eigen stijl door te voeren in de woonkamer. In de opberglades van dit meubel is voldoende ruimte voor bijvoorbeeld een dvd-speler en/of een spelcomputer. Het meubel sluit perfect aan op de overige meubels uit de Lucy collectie.
Interieurvannu.be
Salontafel Lucy
€ 249.00
http://www.interieurvannu.be/media/catalog/product/s/a/salontafel_lucy_51.jpg
Tafels
De salontafel Lucy is gemaakt van hoogwaardig MDF en is leverbaar in eiken en vergrijst eiken. Dankzij de eenvoudige uitstraling past de salontafel in diverse interieur stijlen. Onder tafel bevindt zich een ruimte om uw krant en tijdschriften op te bergen. Combineer deze salontafel met de andere meubels uit de Lucy serie voor een bijpassend geheel in uw interieur.
Interieurvannu.be
Spiegel Lucy
€ 229.00
http://www.interieurvannu.be/media/catalog/product/s/p/spiegel_lucy_51.jpg
Accessoires
De spiegel Lucy is uitgevoerd met een MDF omlijsting en verkrijgbaar in 2 uitvoeringen. Een eiken of vergrijst eiken lijst. De spiegel behoort tot de serie Lucy, waardoor de andere producten uit de serie perfect passen bij dit product. Hang de spiegel bijvoorbeeld boven het dressoir Lucy. Zo creŽert u een mooi geheel.
Interieurvannu.be
Kapstok-paneel Casablanca
€ 105.00
http://www.interieurvannu.be/media/catalog/product/k/a/kapstok_paneel_casablanca.jpg
Hal
Combineer deze kapstok met de andere producten uit onze lijn Casablanca voor een compleet interieur.
Interieurvannu.be
Wandspiegel Casablanca S
€ 165.00
http://www.interieurvannu.be/media/catalog/product/w/a/wandspiegel_casablanca_s.jpg
Accessoires
Deze wandspiegel zal mooi in uw interieur staan. Zowel in uw gang als in uw woonkamer zal deze wandspiegel prachtig uitkomen. Combineer deze wandspiegel met de andere producten uit onze lijn Casablanca voor een compleet interieur.
Interieurvannu.be
Bijzettafel Casablanca open
€ 329.00
http://www.interieurvannu.be/media/catalog/product/b/i/bijzettafel_casablanca_open.jpg
Tafels
Deze mooie bijzettafel zal prachtig in uw hal, maar ook in uw woonkamer prijken. Combineer deze bijzettafel met andere producten uit de lijn Casablanca voor een compleet interieur.
Interieurvannu.be
Sidetable Casablanca twee lades
€ 445.00
http://www.interieurvannu.be/media/catalog/product/s/i/sidetable_twee_laden.jpg
Tafels
Deze sidetable beschikt over twee lades, waar allerlei spullen opgeborgen kunnen worden. Bovenop is voldoende ruimte om allerlei accessoires te plaatsen, maar ook een spiegel boven deze sidetable zal niet misstaan. Combineer deze sidetable met de andere producten uit onze lijn Casablanca voor een compleet interieur.
Interieurvannu.be
Vitrinekast Casablanca
€ 819.00
http://www.interieurvannu.be/media/catalog/product/v/i/vitrinekast_casablanca.jpg
Kasten
Vitrinekast Casablanca is uitgevoerd in een landelijke stijl en is zeer functioneel in gebruik. Deze kast biedt voldoende plaats om uw spullen en servies mooi te presenteren. De kast is voorzien van vier planken, waarvan een vaste plank en drie in hoogte verstelbare planken. Combineer deze vitrinekast met andere producten uit onze lijn Casablanca voor een compleet interieur.
Interieurvannu.be
Dressoir Casablanca L
€ 965.00
http://www.interieurvannu.be/media/catalog/product/d/r/dressoir_casablanca.jpg
Woonkamer
Dressoir Casablanca is uitgevoerd in een landelijke stijl en is zeer functioneel in gebruik. Dit dressoir biedt voldoende plaats voor uw spullen. De kast is voorzien van drie lades, de twee deurtjes in het midden hebben een glasinzet en achter de linker en rechter deur schuilt een legplank. Combineer dit dressoir met andere producten uit onze lijn Casablanca voor een compleet interieur.
Interieurvannu.be
Wandkast Casablanca
€ 939.00
http://www.interieurvannu.be/media/catalog/product/w/a/wandkast_casablanca.jpg
Kasten
Deze lage wandkast Casablanca zorgt voor een perfecte opbergruimte met een landelijke uitstraling. Combineer deze wandkast met de andere producten uit onze lijn Casablanca voor een compleet interieur.
Interieurvannu.be
Eetkamerstoel Lucy
€ 129.00
http://www.interieurvannu.be/media/catalog/product/e/e/eetkamerstoel_lucy_51.jpg
Eetkamer
De eetkamerstoel Lucy beschikt over de perfecte mix van comfort en moderniteit. De stoel is uitgevoerd in MDF en heeft een zitting van nappalonleder en is verkrijgbaar in twee uitvoeringen,eiken en vergrijst eiken. Hierdoor sluit deze eetkamerstoel prima aan bij de eettafel Lucy en de overige meubels uit deze serie.
Interieurvannu.be
Eetkamerset Lucy
€ 2,299.00
http://www.interieurvannu.be/media/catalog/product/l/u/lucy_eiken.jpg
Eetkamer
Deze zeer complete eetkamerset Lucy is een echte blikvanger in uw woning. De set is vervaardigd uit hoogwaardig MDF en verkrijgbaar in een eiken en een vergrijst eiken kleur.De set bestaat uit de volgende onderdelen:- Dressoir Lucy- Vitrinekast Lucy incl. LED-verlichting- Eettafel Lucy- Eetkamerstoelen Lucy 4 stuks
Interieurvannu.be
Design vitrinekast Lyvia large
€ 379.00
http://www.interieurvannu.be/media/catalog/product/v/i/vintrinekast_ii_lyvia_1.jpg
Kasten
In de vitrinekast Lyvia large is voldoende ruimte om het mooiste servies uit te lichten in de eetkamer. Achter de glazen deur komt het servies namelijk goed tot zijn recht, zonder dat deze achter een gesloten kastdeur verstopt wordt. En achter de dichte deur kunt u uw andere spullen keurig uit het zicht opbergen. De kast is voorzien van LED-verlichting. Deze vitrinekast is gemaakt van hoogwaardig MDF en uitgevoerd in een eiken kleur. Deze vitrinekast komt in meerdere interieur stijlen interieur. Combineer deze vitrinekast met de overige meubels uit de Lyvia serie voor een mooi geheel.
Interieurvannu.be
Design dressoir Lauro
€ 499.00
http://www.interieurvannu.be/media/catalog/product/d/r/dressoir_lauro.jpg
Woonkamer
Het dressoir Lauro heeft een vrij eenvoudig ontwerp waardoor het meubel goed past bij vrijwel iedere interieur stijl. Dit dressoir is gemaakt van MDF. Dankzij de hoogglans witte kleur kun je alle kanten op met dit meubel. Plaats leuke accessoires op het dressoir of in de open nis om jouw eigen stijl door te voeren in de woonkamer. Achter de deuren en de lades schuilt genoeg ruimte om uw spullen netjes op te bergen. Het dressoir is voorzien van LED-verlichting en combineert perfect met de andere meubels uit de Lauro collectie.
Interieurvannu.be
Design wandkast Lauro I
€ 329.00
http://www.interieurvannu.be/media/catalog/product/w/a/wandkast_lauro_i.jpg
Kasten
Design wandkast Lauro I heeft een vrij eenvoudig ontwerp waardoor het meubel goed past bij vrijwel iedere interieur stijl. De kast is gemaakt van MDF. Dankzij de hoogglans witte kleur kun je alle kanten op met dit meubel. Plaats leuke accessoires op de kast of in de open nis om jouw eigen stijl door te voeren in de kamer. De kast beschikt over 1 deur en 2 laden zodat u genoeg ruimte heeft om uw spullen netjes op te bergen.Doordat de kast voorzien is van LED-verlichting krijgt deze net wat extra allure. De wandkast Lauro I combineert perfect met de overige meubels uit de Lauro collectie.
Interieurvannu.be
Design wandkast Lauro II
€ 399.00
http://www.interieurvannu.be/media/catalog/product/w/a/wandkast_lauro_ii.jpg
Kasten
Design wandkast Lauro II heeft een vrij eenvoudig ontwerp waardoor het meubel goed past bij vrijwel iedere interieur stijl. De kast is gemaakt van MDF. Dankzij de hoogglans witte kleur kun je alle kanten op met dit meubel. Plaats leuke accessoires op de kast of in de open nis om jouw eigen stijl door te voeren in de kamer. De kast beschikt over 2 deuren en 2 laden zodat u genoeg ruimte heeft om uw spullen netjes op te bergen.Doordat de kast voorzien is van LED-verlichting krijgt deze net wat extra allure. De wandkast Lauro II combineert perfect met de overige meubels uit de Lauro collectie.
Interieurvannu.be
Eetkamerstoel Livy
€ 129.00
http://www.interieurvannu.be/media/catalog/product/e/e/eetkamerstoel_livy_grey_oak.jpg
Eetkamer
De eetkamerstoel Livy komt prima tot zijn recht bij de rest van de Livy collectie. Door de kleur en strakke belijning van de stoel, is dit een perfecte mix tussen modern en comfort.Specifieke Afmetingen:Breedte 43 cmhoogte 47/103 cmDiepte 38/49 cm
Interieurvannu.be
Stoel 'Barocco' lila
€ 164.00
http://www.interieurvannu.be/media/catalog/product/b/a/barocco_2_1_1.jpg
Eetkamer
Stoel 'Barocco' is een deftige, strakke stoel. Het kleurrijke uiterlijk van deze stoel zorgt voor een uitstraling die past bij een moderne stijl. De stoel is comfortabel door een watting die is toegepast in de zitting. Deze is zorgvuldig geplaatst dat u ten alle tijden comfortabel kunt zitten.
Interieurvannu.be
Tuintafel Monty
€ 229.00
http://www.interieurvannu.be/media/catalog/product/t/u/tuintafel-monty.jpg
Tuin
<p>Deze tuintafel Monty is gemaakt van polyrattan zwart met 5 mm gehard glas. De tafel heeft een aluminium frame.</p><p>Afmetingen:<br />Lengte: 110 cm<br />Breedte: 110 cm<br />Hoogte: 75 cm</p><p>Levering: nieuw in doos met 1 jaar garantie, ongemonteerd.</p>
Interieurvannu.be
Olieverfschilderij Diana
€ 45.00
http://www.interieurvannu.be/media/catalog/product/o/l/olieverfschilderij_diana.jpg
Accessoires
Dit vrolijke olieverfschilderij van een dame op een moped brommer brengt kleur op een rustige achtergrond. Dit schilderij zal perfect staan in ieder vertrek. Van kantoorruimte tot woonkamer, alles is mogelijk!Aanvullende productinformatie:Materiaal: Canvas, houten frameAfmeting: 55cm x 55cmDit product is handgemaakt.
Interieurvannu.be
TV-Meubel Sander
€ 399.00
http://www.interieurvannu.be/media/catalog/product/t/v/tv-meubel-sacha.jpg
Woonkamer
Dit TV-Meubel heeft een zeer moderne uitstraling door de combinatie van hoogglans wit met eiken. Tevens heeft het meubel 2 grote laden waar uw eigendommen in opgeruimd kunnen worden.Afmetingen groot opbergvak voor elektronica:Breedte: 136 cmHoogte: 14 cmDiepte: 40 cmAfmetingen open vakken buitenzijde:Breedte: 37 cmHoogte: 22 cm Diepte: 52 cm
Interieurvannu.be
Terrasstoel Tiffany
€ 49.95
http://www.interieurvannu.be/media/catalog/product/s/t/stoel-tiffany-groen.jpg
Eetkamer
De stoel Tiffany kenmerkt zich door zijn klassieke eenvoud en is zowel binnen- als buitenshuis te gebruiken. Dankzij het kunststof materiaal en de verkrijgbaarheid in vele kleuren, sluit de stoel perfect aan bij iedere tuin of eetkamer. Dankzij het lichte gewicht van de tuinstoel is deze eenvoudig te verplaatsen. Ideaal voor mensen die niet al te zwaar willen of kunnen tillen.Specifieke Afmetingen:Breedte van het zitvlak 36 cmHoogte van het zitvlak 45,5 cmHoogte van de rugleuning 39 cmDiameter van de poten 3 cmAfstand tussen de 2 achterste poten 45,5 cmAfstand tussen de 2 voorste poten 41 cm
Interieurvannu.be
Lectuurbak Cassie
€ 39.00
http://www.interieurvannu.be/media/catalog/product/c/a/cassie_3.jpg
Accessoires
Dit moderne tijdschriftenrek "Cassie" is ideaal voor het bewaren van al uw tijdschriften en vakbladen.
Interieurvannu.be
Design bartafel Glossy
€ 349.00
http://www.interieurvannu.be/media/catalog/product/b/a/bartafel_glossy.jpg
Tafels
Deze bartafel Glossy heeft een boven plaat van doorzichtig glas ter dikte van 1 cm. De onderplaten voor uw flessen zijn van zandglas en hebben een dikte van 8 mm. De buizen van deze bartafel zijn van verchroomd metaal, met een dikte van 50 mm. De bartafel heeft extra gewicht in de basis voor een betere stabiliteit
Interieurvannu.be
Bureaustoel Cosmic
€ 165.00
http://www.interieurvannu.be/media/catalog/product/b/u/bureaustoel-cosmic.jpg
Kantoor
Deze bureaustoel uitgevoerd in lederlook is voorzien van armsteunen en een gasveer. De stoel is in hoogte verstelbaar en verkrijgbaar in de kleuren wit of zwart
Interieurvannu.be
Bureaustoel 'Curium'
€ 129.00
http://www.interieurvannu.be/media/catalog/product/b/u/bureaustoel-car.jpg
Kantoor
De zitting en rug van deze bureaustoel zijn gemaakt van zwart gaas. Het frame is van zwart Nylon en voorzien van leuningen.. De stoel is voorzien van een gasveer waardoor deze in hoogte verstelbaar is.
Interieurvannu.be
Bureaustoel Mars
€ 69.00
http://www.interieurvannu.be/media/catalog/product/b/u/bureaustoel-mars.jpg
Kantoor
Deze bureaustoel heeft een stoffen zitting en rugleuning. De stoel heeft een verchroomde metalen poot.
Interieurvannu.be
Bureaustoel Nathan
€ 119.00
http://www.interieurvannu.be/media/catalog/product/b/u/bureaustoel-nathan.jpg
Kantoor
Deze bureaustoel is uitgevoerd met zwart / grijze stof. De stoel heeft een chrome frame en een armleuning. De stoel is verkrijgbaar in de kleuren zwart en grijs.
Interieurvannu.be
Design bureau Marlies
€ 199.00
http://www.interieurvannu.be/media/catalog/product/d/e/design_bureau_marlies.jpg
Tafels
<p>Prachtig bureau gemaakt van verchroomd metaal en zwart gehard glas. Aan rechterkant zit een vak dat zeer geschikt is voor een pc kast. Een zeer stevig bureau dat voor diverse doeleinden gebruikt kan worden.</p>
Interieurvannu.be
Bureaustoel Peldro
€ 165.00
http://www.interieurvannu.be/media/catalog/product/b/u/bureaustoel-peldro.jpg
Kantoor
Deze bureaustoel heeft een zwart met witte lederlook bekleding. De armleuning van de stoel is verstelbaar. Het frame is gemaakt van verchroomd metaal.
Interieurvannu.be
Design spiegel Letitia
€ 339.00
http://www.interieurvannu.be/media/catalog/product/s/p/spiegel_letitia.jpg
Accessoires
De design spiegel Letitia past perfect boven het dressoir uit deze collectie. Dankzij de vergrijst houten plank welke achter de spiegel is verwerkt krijgt de spiegel een unieke look.
Interieurvannu.be
Eetkamerstoel Maud
€ 89.00
http://www.interieurvannu.be/media/catalog/product/e/e/eetkamerstoel_maud_blauw.png
Eetkamer
De eetkamerstoel Maud beschikt over de perfecte mix van comfort en moderniteit. De stoel is uitgevoerd in stof met stoelpoten van metaal en is verkrijgbaar in zes verschillende kleurent. Hierdoor sluit deze eetkamerstoel bij elke stijl in de eethoek aan.
Interieurvannu.be
Plafonniere Bellissima II
€ 149.00
http://www.interieurvannu.be/media/catalog/product/p/l/plafonniere_bellissima_ii.jpg
Verlichting
Deze mooie chromen plafonniere is elegant afgewerkt met kristallen van acryl. Elegant, trendy en design zijn steekwoorden die hier absoluut van toepassing zijn. Dit product sluit perfect aan bij de andere producten uit de Bellissima verlichting collectie.Extra Productinformatie:Wattage: 3 x 33wFitting: G9
Interieurvannu.be
Kroonluchter Gina XS
€ 265.00
http://www.interieurvannu.be/media/catalog/product/k/r/kroonluchter_gina_xs.png
Verlichting
Deze kroonluchter heeft een elegant design. Dankzij de diverse kelken wordt het licht op een speelse gelijkmatige manier verspreid. Kabellengte van deze lamp is 50 cm.In de lijn Gina zijn diverse lampen verkrijgbaar.Extra Productinformatie:Materiaal: Metaal, glasWattage: 6 x 40w Fitting: E14
Interieurvannu.be
Kapstok Bull
€ 74.00
http://www.interieurvannu.be/media/catalog/product/k/a/kapstok_bull_2.jpg
Hal
Bent u op zoek naar een speciale kapstok voor in de hal? Deze kapstok in de vorm van een hertengewei, gemaakt van aluminium zilver is zeer uniek! Dankzij deze kapstok krijgen alle jassen een vaste plek in huis en zullen de kledingstukken niet meer rondslingeren in uw woning.
Interieurvannu.be
Kapstok Rubi
€ 24.00
http://www.interieurvannu.be/media/catalog/product/k/a/kapstok_rubi_paars.jpg
Hal
Deze handige kapstok is verkrijgbaar in drie kleuren: groen, paars en wit. De kapstok fleurt uw hal en is tevens zeer geschikt voor in een kinderkamer.
Interieurvannu.be
Kapstok Boom
€ 49.00
http://www.interieurvannu.be/media/catalog/product/k/a/kapstok_boom_wit.jpg
Hal
Aan deze kapstok in de vorm van een boom kun je vijf jassen ophangen. De kapstok is verkrijgbaar in twee kleuren: wit en verchroomd metaal.
Interieurvannu.be
Deurkapstok Mazz
€ 14.95
http://www.interieurvannu.be/media/catalog/product/d/e/deurkapstok_mazz.jpg
Hal
Deze handige deur kapstok is op te hangen aan iedere deur.
Interieurvannu.be
Kapstok Pijl I
€ 9.99
http://www.interieurvannu.be/media/catalog/product/k/a/kapstok_pijl_1.jpg
Hal
De wandkapstok pijl is geschikt om ťťn jas aan op te hangen.
Interieurvannu.be
Kapstok Pijl II
€ 14.95
http://www.interieurvannu.be/media/catalog/product/k/a/kapstok_pijl_zwart_iii.jpg
Hal
Deze kapstok Pijl heeft ruimte voor 5 jassen.
Interieurvannu.be
Kapstok Pijl III
€ 24.95
http://www.interieurvannu.be/media/catalog/product/k/a/kapstok_pijl_wit_5.jpg
Hal
Deze kapstok heeft plaats voor 5 jassen.
Interieurvannu.be
Wandkapstok Azzar
€ 39.00
http://www.interieurvannu.be/media/catalog/product/w/a/wandkapstok_azzar_2.jpg
Hal
Deze wandkapstok gemaakt van veiligheidsglas en verchroomde knoppen is een echte eye catcher voor in uw hal.
Interieurvannu.be
Wandkapstok Claire
€ 69.00
http://www.interieurvannu.be/media/catalog/product/w/a/wandkapstok_claire.jpg
Hal
Deze kapstok biedt u voldoende ruimte om uw jassen e.d. op te hangen.
Interieurvannu.be
Design bartafel 'Spicy'
€ 149.00
http://www.interieurvannu.be/media/catalog/product/d/e/design_bartafel_hoogglans_wit_spicy.jpg
Tafels
<p>Bartafel spicy is een hoogglans bartafel verkrijgbaar in een vierkant of rechthoekige vorm. De bartafel bied ruimte voor 4 tot 6 personen.</p><p><br />Afmeting L:<br />Hoogte: 107 cm<br />Lengte: 120 cm<br />Breedte: 60 cm <br /></p>
Interieurvannu.be
Opbergkastje William - open
€ 175.00
http://www.interieurvannu.be/media/catalog/product/o/p/opbergkastje_william.jpg
Kasten
Dit opbergkastje is voorzien van 1 lade. Onder deze lade is ruimte om leuke accessoires in de kast te plaatsen hierdoor geeft u het interieur eenvoudig een persoonlijk tintje. Het bovenblad en de voorkant van de lade zijn gemaakt van massief sparrenhout, het frame is gemaakt van MDF. De handgreep is van hoogwaardig metaal. Door het materiaal straalt dit opbergkastje een landelijke sfeer uit.
Interieurvannu.be
Design dressoir Sem
€ 749.00
http://www.interieurvannu.be/media/catalog/product/d/r/dressoir_sem_57_1_2.jpg
Woonkamer
Design dressoir Sem is gemaakt van hoogwaardig MDF en verkrijgbaar in 2 uitvoeringen eiken en eiken met wit gelakte deuren. Hierdoor past deze kast perfect bij een klassiek maar ook landelijk interieur. Dit dressoir is onderdeel van de Sem collectie, waardoor hij perfect aansluit op de andere meubels uit deze collectie. Door deze meubels te combineren in de woning, creŽer je eenvoudig een bijpassend geheel in het interieur.
Interieurvannu.be
Design Bureau Fast Trade
€ 179.00
http://www.interieurvannu.be/media/catalog/product/b/u/bureau_fast_trade_120.jpg
Tafels
Dit moderne hoogglans witte bureau straalt door haar eenvoud. Doordat het bureau verkrijgbaar is in meerdere breedte maten past het bureau in vrijwel iedere ruimte.
Interieurvannu.be
Design eetkamerstoel Letitia
€ 119.00
http://www.interieurvannu.be/media/catalog/product/e/e/eetkamerstoel_letitia_3.jpg
Eetkamer
De eetkamerstoel Letitia komt prima tot zijn recht bij de rest van de Letitia collectie. Door de kleur en strakke belijning van de stoel, is dit een perfecte mix tussen modern en comfort.Specifieke Afmetingen:Breedte 45 cmhoogte 103 cmDiepte 50 cm
Interieurvannu.be
TV-meubel Mena
€ 379.00
http://www.interieurvannu.be/media/catalog/product/m/a/malea-1324-852-90.jpg
Woonkamer
Tv-meubel Mena heeft door de strakke lijnen en de eiken afwerking een warme maar ook stoere uitstraling. Het tv-meubel is 135 centimeter breed, waardoor dit het perfecte meubel is voor een flatscreen tv. Daarnaast heeft het design tv-meubel een open vak, waar genoeg ruimte is voor jouw videorecorder, dvd-speler of andere elektronische apparaten. Voor extra opbergruimte is dit tv-meubel voorzien van 2 lades en 3 kastdeuren, waar u nog meer spullen in kwijt kunt zoals bijvoorbeeld dvd's of tijdschriften. Combineer dit tv-meubel met de overige meubels uit de Mena serie voor een rustige uitstraling in uw leefomgeving.
Interieurvannu.be
Wandlamp Gina
€ 69.00
http://www.interieurvannu.be/media/catalog/product/w/a/wandlamp_gina.png
Verlichting
Deze wandlamp Gina heeft een elegant design. Deze wandlamp geeft net even dat extra beetje licht. In de lijn Gina zijn diverse lampen verkrijgbaar.Extra Productinformatie:Materiaal: Metaal, glasWattage: 1 x 40wFitting: E14
Interieurvannu.be
Design spiegel Kendy
€ 189.00
http://www.interieurvannu.be/media/catalog/product/k/e/ketty_dressoir_spiegel_1.jpg
Accessoires
De design spiegel Kendy dankt zijn strakke uitstraling door de hoogglans zwarte omlijsting. De spiegel staat dan ook prachtig boven het dressoir uit de serie Kendy, en combineert ook prima de andere meubels uit deze serie.
Interieurvannu.be
Design TV-meubel Kendy
€ 349.00
http://www.interieurvannu.be/media/catalog/product/k/e/ketty_tv_kast.jpg
Woonkamer
Het design tv-meubel Kendy past perfect bij een modern interieur dankzij de combinatie van een hoogglans wit en zwarte kleur. Dit tv-meubel biedt voldoende ruimte om allerlei elektronische apparaten en andere eigendommen in en uit zicht op te bergen. Het TV-meubel valt prima te combineren met de overige meubels uit de Kendy serie.
Interieurvannu.be
Design salontafel Kendy
€ 249.00
http://www.interieurvannu.be/media/catalog/product/k/e/ketty_salontafel.jpg
Tafels
De design salontafel Kendy heeft een strak en modern design waardoor deze prima bij een modern interieur past. De tafel is gemaakt van hoogwaardig MDF en dankzij de combinatie van hoogglans wit en zwart wordt de moderne uitstraling nog eens extra benadrukt. De tafel is verkrijgbaar in 2 afmetingen. Kortom design salontafel Kendy is een strakke blikvanger voor in iedere woonkamer, helemaal als u dit combineert met de overige meubels uit de Kendy serie.
Interieurvannu.be
Tafelset Monobloc XL / Club cube 3
€ 349.00
http://www.interieurvannu.be/media/catalog/product/s/a/salontafel_monobloc_xl_2_1.jpg
Tafels
<p>Tafelset bestaande uit de salontafel Monobloc XL en de witte bijzettafels Club cube 3. De stijlvolle salontafel "monobloc XL" onderscheidt zich door zijn strakke design met hoogglans afwerking. Geweldig! Als een salontafel, maar ook voor decoratieve doeleinden en lounges geschikt. In combinatie met de perfect bijpassende witte bijzettafels Club cube 3 bestaande uit 3 delen.&nbsp;</p><p>Bijzettafels Club Cube 3 afmetingen:</p><p><br />Kubus 1: 50 x 50 x 20 cm<br />Kubus 2: 42 x 42 x 20 cm<br />Kubus 3: 35 x 35 x 20 cm<br /><br /></p>
Interieurvannu.be
Kapstok Vince
€ 45.00
http://www.interieurvannu.be/media/catalog/product/k/a/kapstock-vince-lime.jpg
Hal
Deze moderne kapstok geeft de mogelijkheid uw jassen, tassen, sjaals en dergelijke op te hangen op verschillende hoogtes. Door het strakke design zal het product goed aansluiten bij een moderne woning of kantoor. Tevens is het model verkrijgbaar in drie kleuren; basic in zwart of wit of opvallend in lime groen.
Interieurvannu.be
Bijzettafelset Knock on Wood
€ 69.95
http://www.interieurvannu.be/media/catalog/product/b/i/bijzettafelset-knock-grijs.jpg
Tafels
Met de bijzettafelset Knock on Wood bestaande uit drie bijzettafels wordt er eenvoudig extra tafelruimte gecreŽerd naast bijvoorbeeld de bank. Zo is er altijd voldoende plek voor verschillende glazen fris, kopjes met koffie en schalen vol lekkere hapjes. De set is verkrijgbaar in drie kleuren.Specifieke Afmetingen:Breedte van het tafelblad 30 / 35 / 50 cmDiepte van het tafelblad 30 / 35 / 50 cmDikte tafelblad 2 cmTotale hoogte 33 / 37 / 42 cmHoogte van het onderstel 31 / 35 / 40 cmDiameter van de tafelpoot 3 X 3,5 cmAfstand tussen de 2 achterste poten 24 / 28 / 33 cmAfstand tussen de 2 voorste poten 24 / 28 / 33 cm
Interieurvannu.be
Salontafel Lodewijk
€ 359.00
http://www.interieurvannu.be/media/catalog/product/s/a/salontafel_lodewijk1.jpg
Tafels
Deze handige salontafel Lodewijk kan door middel van een hendel naar een voor u passende hoogte worden versteld. Met zijn grote opbergruimte is hij niet alleen functioneel, maar ook nog eens een plezier voor het oog. Dit product is verkrijgbaar in 2 verschillende kleuren.Extra productinformatie:Materiaal: StofAfmeting: Gesloten 120cm x 75cm x 35cm Geopend 120cm x 95cm x 60cm
Interieurvannu.be
Salontafel Phonebooth
€ 69.00
http://www.interieurvannu.be/media/catalog/product/s/a/salontafel_phonebooth.png
Tafels
Deze fantastische salontafel Phonebooth is een echte eye-catcher voor in uw woonkamer.
Interieurvannu.be
1 tot 104 van 2591 Volgende